logo

A zašto baš ja

A zašto baš ja?...

Dišem slobodu bezgraničnog prostora u kom boravi Muzika. Ona je moja strast, a glas kojim je živim je moj instrument- OBOA. Sa njom putujem svetskim putevima klasične muzike već punih 30 godina. Nastupam kao solistkinja, kamerni muzičar, profesor, mentor i predavač po celom svetu i kod nas. Solo sam oboistkinja Beogradske filharmonije i Vojvođanskog simfonijskog orkestra i docent na Akademiji umetnosti u Novom Sadu.

Moj lični put jeste konstantno učenje, razvoj i rad na sebi, a kreativnost je kroz taj proces iznedrila različite umetničke projekte. 2016. sam uobličila i pokrenula lični i jedinstveni koncept proširene edukacije za muzičare „Svirati sa lakoćom”; 2017. izdala svoj prvi CD ”Melodije nacija” u Engleskoj i Srbiji; 2018. sam pokrenula Oboa fest u Srbiji, a u toku pandemije 2020.godine edukativnu platformu za upoznavanje nemuzičara sa klasičnom muzikom - Muzičke priče.

Ukoliko želite da saznate više o mom profesionalnom putu, kliknite OVDE, a ukoliko želite da nastavite da učite o klasičnoj muzici, na pravom ste mestu!